Rent a car

Parcul auto disponibil pentru inchirieri auto este format din flotele auto ale principalilor furnizori pentru inchiriere masini: Avis, Budget, Europcar etc... Putem sa oferim cel mai mic pret garantat pentru o masina inchiriata de la un furnizor de top.

Cat costa sa inchiriezi o masina? Simplu verifica preturi inchirieri auto oriunde in lume prin motorul de cautare. Alege configuratia auto care ti se potriveste cel mai bine din parcul nostru auto.

 

TOP DESTINATII

Preturile afisate sunt cele mai bune gasite de clientii nostri in ultimele 2 saptamani. Acestea pot suferi modificari.

Cum beneficiezi de promotii si reduceri inchirieri masini? In functie de destinatia de calatorie verifica cu atentie variantele oferite pe fiecare din punctele de inchirieri auto.

Foarte important !!! Poti modifica si anula rezervarea online simplu si usor. In momentul rezervarii verifica conditiile rezervarii si fa-ti un plan pentru a beneficia de toate facilitatile unei solutii rent a car de top. Furnizorii nostri au peste 2,1 milioane de clienti fideli. Beneficiaza de servicii suplimetare inchirieri masini!!! Verifica cu atentie disponibilul si rezervar servicii suplimenatare precum: scaun pentru copil, sistem GPS etc...

 

INCHIRIERI MASINI ROMANIA

Preturile afisate sunt cele mai bune gasite de clientii nostri in ultimele 2 saptamani. Acestea pot suferi modificari.