Inchirieri Masini BUCUREșTI, Romania

 

Pentru inchirieri auto București avem disponibila o gama larga de autoturisme de inchiriat de la cei mai importanti furnizori rent a car.

Puteti sa ridicati masina inchiriata in București din urmatoarele centre:

 


Dispunem de o gama larga de modele si marci la cele mai bune preturi inchirieri auto București.

Folositi, din timp, sistemul online de rezervari rent-a-car pentru a beneficia de promotii si reduceri. Pentru rezervari masini București trebuie sa aveti un card de credit sau debit valid. Rezervarile pentru inchirieri masini București sunt securizate.

 

Foarte important !!! Poti modifica si anula rezervarea online simplu si usor. In momentul rezervarii verifica conditiile rezervarii si fa-ti un plan pentru a beneficia de toate facilitatile unei solutii de top rent a car București. Furnizorii nostri au peste 2,1 milioane de clienti fideli.

Beneficiaza de servicii suplimetare inchirieri masini!!! Verifica cu atentie disponibilul si rezervari servicii suplimenatare precum: scaun pentru copil, sistem GPS etc...


Varsta minima a soferului trebuie sa fie de 21 de ani, daca aveti intre 21 si 25 de ani, este posibil sa vi se solicite o taxa suplimentara pentru sofer tanar